Exit print mode Print Data A+ A- Undo all

6 Years (2015)

6 Years (2015)

Synopsis:

Një çift i ri, të lidhur nga një dashuri në dukje ideale, nis të çbëhet teksa mundësi të papritura i rrotullojnë drejt një rruge te paqëndrueshme dhe të dhunshme, duke kërcënuar të ardhmen që ata kishin imagjinuar gjithmonë.

Original title
6 Years
Director
Hannah Fidell
Stars
Ben Rosenfield, Joshua Leonard, Lindsay Burdge, Taissa Farmiga
Release Date
18 Aug 2015
Rated
NOT RATED
Runtime
85 min
Awards
2 nominations.
Country
USA
ID IMDb.com
tt3799372
IMDB Rating
5.7
IMDB votes
2,697