Filma Online

Brothers (2009)

Brothers    

R 105 min Triller

7.1
IMDB: 7.1/10 78695 votes

, , ,

Nominated for 2 Golden Globes. Another 3 wins & 13 nominations.

USA

1954

Report error

Sam Cahill (Tobey Maguire) dhe Tomi Cahill (Jake Gyllenhaal) janë vëllezër. Sami, niset për misionin e tij të katërt në Afganistan, ai është i martuar me të dashurën e tij të shkollës së mesme, Grace (Natalie Portman), me të cilën ka dy vajza. Por shpejt vjen lajmi se helikopteri i Sam është rrëzuar, duke vrarë të gjithë marinsat në bord. Tomi, që sapo ka dalë nga burgu, ka për detyrë të ngushëllojë gruan dhe fëmijët e vëllait të tij, pasi ai nuk po gjendet. Por gjërat ndryshojnë dhe krijohen lidhje të padëshiruara.

No links available
No downloads available

Related movies