Filma Online

Frequencies (2013)

Frequencies    

N/A 105 min Fantazi

7.0
IMDB: 7.0/10 4702 votes

, , ,

1 win.

Australia, UK

1343

Report error

Janë kushtet njerzore, veprimet dhe marrëdhëniet mes tyre të kushtëzuara nga fati, vullneti i lirë, apo një kombinim i të dyjave? Sido që të jetë rasti, nëse s’mund ti kontrollojmë veprimet tona, duhet të shqetësohemi?

No links available
No downloads available

Related movies