Filma Online

Gridiron Gang (2006)

Gridiron Gang    

PG-13 125 min Dramë

6.9
IMDB: 6.9/10 30,412 votes

, , ,

N/A

USA

1397

Report error

Porteri punon si një punëtor social në një burg të San Franciskos ku gjenden disa djem të rinj të cilët janë fajtorë për krime monstruoze. Për t’i dhënë kuptim jetës së tyre (dhe jetës së vetë), ai bind drejtorin e institutit për të krijuar një ekip futbolli që do të luajë në kampionatin e të rinjve: mes shumë vështirësive dhe pasigurive, Porteri arrin të bëjë mrekulli.

No links available
No downloads available

Related movies