Filma Online

Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)

Harry Potter and the Order of the Phoenix    

PG-13 138 min AvanturëFantazi

7.4
IMDB: 7.4/10 307521 votes

, , ,

Nominated for 2 BAFTA Film Awards. Another 15 wins & 34 nominations.

UK, USA

2556

Report error

Me gjithë ato paralajmërime që Lordi Voldemort po kthehet, Harri dhe Dambëlldori do shënjestrohen nga autoritetet e Ministrisë së Magjisë, teksa një burokrate me autoritet Dolores Umbridxh, do të shpallet drejtoreshë në Hoguarts. Harri dhe miqtë e ti themelojnë “Ushtrinë e Dambëlldorit”.

No links available
No downloads available

Related movies