Filma Online

June (2015)

Julia    

R 95 min FantaziHorror

4.4
IMDB: 4.4/10 915 votes

, , ,

13 wins & 8 nominations.

USA

3093

Report error

Një çift pa fëmijë, Dejvi dhe Lili, birësojmë një vajzë me emrin Xhuna. Asnjë familje nuk e do sepse ajo shkakton vazhdimisht gjëra të këqija. Me kalimin e kohës çifti zbulon se vajza ka fuqi mbinatyrore dhe vendosin të merren me të për ta bërë mirë, por shoku imagjinar i vajzës, xhindi Eiri, ka opinion të ndryshëm… Ndiqni filmin për ta zbuluar!

No links available
No downloads available

Related movies