Filma Online

No Country for Old Men (2007)

No Country for Old Men    

R 122 min DramëKrimTriller

8.1
IMDB: 8.1/10 527810 votes

,

, , ,

Won 4 Oscars. Another 161 wins & 92 nominations.

USA

1381

Report error

Dhuna dhe sakatimi janë pasojat që vijnë pasi një gjuetar ndesh një marrëveshje droge të shkuar keq dhe më shumë se dy milion dollarë në kesh pranë Rio Grande.

No links available
No downloads available

Related movies