Filma Online

Still Alice (2014)

Still Alice    

PG-13 101 min Dramë

7.5
IMDB: 7.5/10 40016 votes

,

, , ,

Won 1 Oscar. Another 33 wins & 15 nominations.

USA, France

1495

Report error

Ellis Houland është një profesore e shquar e gjuhësisë, e cila fillon të harroj fjalët. Ajo jeton një jetë të lumtur, e martuar dhe me tre fëmijë të rritur. Por fati e do që Ellisit ti shfaqet një sëmundje shkatërruese, që do të vërë në provë jo vetëm shëndetin e saj, por edhe do të testoj forcën e dashurisë që lidh një familje.

No links available
No downloads available

Related movies