Filma Online

The Boy in the Striped Pajamas (2008)

The Boy in the Striped Pajamas    

PG-13 94 min Dramë

7.8
IMDB: 7.8/10 112165 votes

, , ,

7 wins & 7 nominations.

UK, USA

1540

Report error

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, një histori e parë nëpërmjet syve të pafajshëm të Brunos, djali tetë-vjeçar i një komandanti gjerman në një kamp përqendrimi, që krijon një miqësi të ndaluar me një djalë hebre nga ana tjetër e gardhit. Miqësi që ka ngjarje të papritura dhe pasoja befasuese.

No links available
No downloads available

Related movies