Filma Online

The Dark Horse (2014)

The Dark Horse    

N/A 124 min Dramë

7.9
IMDB: 7.9/10 1,923 votes

, , ,

23 wins & 14 nominations.

New Zealand

1268

Report error

Një film frymëzues për një njeri i cili kërkon kurajon për të udhëhequr pavarësisht mangësive të tij. Ai gjen qëllimin dhe shpresën për t’ia kaluar dhuntinë e tij fëmijëve të komunitetit.

No links available
No downloads available

Related movies