Filma Online

The Golden Compass (2007)

The Golden Compass    

PG-13 113 min Fantazi

6.1
IMDB: 6.1/10 137798 votes

, , ,

Won 1 Oscar. Another 4 wins & 31 nominations.

USA, UK

1410

Report error

Në një univers paralel, Lajra Belakua udhëton për në Polin e Veriut në kërkim të dy miqve të saj, Roxhër dhe Billi Kosta, dhe fëmijëve të tjerë të rrëmbyer nga Gllabëruesit. Ajo, e vetmja që di të lexojë busullën aletiometër, nuk është vetëm në këtë aventurë.

No links available
No downloads available

Related movies