Filma Online

The Grand Budapest Hotel (2014)

The Grand Budapest Hotel    

R 99 min AvanturëDramëKomedi

8.1
IMDB: 8.1/10 346718 votes

, , ,

Won 4 Oscars. Another 141 wins & 152 nominations.

USA, Germany, UK

1633

Report error

Historia e kësaj drame dhe komedie sillet rreth : Aventurat e Gustave H, një portier legjendar në një nga hotelet e famshme evropiane , në periudhën mes dy luftërave. Së bashku me mikun e tij Zero Moustafa, ata gjenden të përfshirë në vjedhjen e një pikture të famshme…

No links available
No downloads available

Related movies