Filma Online

Viy (2014)

Viy    

N/A 127 min AksionFantazi

5.5
IMDB: 5.5/10 2,372 votes

, , ,

N/A

Russia, Ukraine, Czech Republic

3645

Report error

Një hartograf i shekullit të 18, Xhonathan Grin, fillon një udhëtim për të shënuar në hartë pjesët e panjohura të Transilvanisë. Atje ai zbulon sekrete e errëta dhe krijesat e fshehura në pyllin e mallkuar të Ukrainës.

No links available
No downloads available

Related movies